Σελίδες

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Τα λεφτά μας επιτέλους πιάνουν τόπο.

Ακόμη καλύτερο ανέκδοτο από το της προηγούμενης αναρτήσεως του Προφέτα.

Η αλήθεια είναι ότι αρχίζω να τους συμπαθώ τους βολευτές μας: μας τα παίρνουν με κάθε δυνατό τρόπο.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

To ανέκδοτο της ημέρας

Παλιό μεν, καλό δε

http://govmeter.wegov.gr/


Το ΓΑΠόμετρο. Ντίτζιταλ ίρα, νιου έϊτζ κομμιουνιέισιο γουιθ δε πίπολ.
Ον-λάιν τσεκ οφ γκάβερνμεντ εφέκτιβνες αϊ τελ γιου.



Έχω και άλλο ένα ανέκδοτο, μιας εβδομάδας.
Είπε λέει η Αννούλα του χιονιά ότι θα στείλει κάλεσμα στους έλληνες διδάκτορες στα ξένα πανεπιστήμια, να γυρίσουν πίσω.
Το κάλεσμα κυρία Άννα μας θα έχει ως εξής φαντάζομαι :

"Γύρνα στην πατρίδα. Η επιστήμη και η έρευνα σε χρειάζεται. Θα παίρνεις μάξιμουμ 800 ευρώ αν δουλεύεις σε πρόγραμμα της ΓΓΕΤ . Συνδρομές σε περιοδικά δεν έχουμε πάντα, καταλαβαίνεις, έχουμε στενότητες. IEEE, Springer, Elsevier μας έχουν στη μπούκα."

Ποιος δε θα τρεχε να γυρίσει πίσω για 800 ευρώ ( - την ασφάλεια) ; ε; ε; αυτό δεν είναι το όνειρο όλων των διδακτόρων μας στο εξωτερικό;

Κυρία Άννα μας, για κοιτάχτε πως θα πείσετε τους εδώ να μείνουν μέσα και μετά κοιτάτε πως θα πείσετε τους έξω να γυρίσουν..
(α μπαϊ δε γούεϊ, πληρώστε και Elsevier κάποια στιγμή)

Δικογραφία εδώ, δικογραφία εκεί, που είναι η δικογραφία;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, απεστάλη στη Βουλή δικογραφία με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών που αφορά τον τέως υπουργό Oικονομικών Γ. Aλογοσκούφη και σχετίζεται με τη σύμβαση πώλησης μετοχών του ΟΤΕ μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της Deutsche Telecom, η οποία υπεγράφη την 14η Mαΐου 2008, κατά παράβαση των κοινοτικών οδηγιών, που αφορούν στις δημόσιες προσφορές εξαγοράς για την προστασία των μειοψηφούντων μετόχων.

Μην με παρεξηγήσετε, συμφωνώ και υποστηρίζω οποιαδήποτε προσπάθεια απόδοσης ευθυνών, αν και όπου υπάρχουν, αλλά δεν μπορώ να μην σκέφτομαι ότι οι μέχρι τώρα "προσπάθειες" αφορούν σε πολιτικά πρόσωπα που έχουν κλείσει τον κύκλο τους στην πολιτική, ή στην καλύτερη περίπτωση, θα πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια πριν κατέβουν ξανά στον πολιτικό στίβο. Κάπως έτσι καταλήγω να αμφισβητώ την ειλικρίνεια και την πρόθεση τέτοιων "προσπαθειών". Μακάρι να κάνω λάθος...