Σελίδες

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Πέντε να'ναι οι ώρες σας

Δεν ξέρω πόσο απαρατήρητο πέρασε το σημερινό, αλλά περιέργως δεν είδα λαό με δαδιά και τσουγκράνες έξω από το Κουτούκι. Διότι αυτό που έγινε σήμερα απέδειξε για άααααλλη μία φορά τόσο την αξιοπιστία, όσο και την χρησιμότητα των εξεταστικών επιτροπών.

Της Μονής Βατοπεδίου το ανάγνωσμα, και τα πέντε κόμματα-ρεζιλίκια που κάθησαν σε ένα τραπέζι και προσπάθησαν να βγάλουν άκρη για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της τελευταίας πενταετίας. Και τί άκρη έβγαλαν; Ότι ΔΕΝ μπορούν να βγάλουν άκρη.

Πέντε κόμματα, πέντε πορίσματα, πέντε πουλάκια κάθονταν. Οι πασόκοι τα χώνουν στη ΝΔ, η ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ, η αριστερά και στα δύο κόμματα γενικώς και αορίστως και το ΛΑΟΣ μια από τα ίδια. Και σίγουρα προς το τέλος, κάποιος από τα παρευρισκόμενα διαμάντια θα είπε: "Οκ ρε μάγκες. Ωραία παίξαμε, και καλά, σφαλιάρες μεταξύ μας, δεν βγάζουμε ένα κοινό πόρισμα, να μη μας πούνε και μαλάκες;", και όλοι προφανώς του απάντησαν: "Όχι ρε. Ας μας πούνε μαλάκες. Και τί έγινε;".

Πέντε κόμματα + πέντε πορίσματα =


... και εις ανώτερα.

4 σχόλια:

Conko είπε...

Κι άλλα τόσα από μένα... πρόκριμα για το τι θα επακολουθήσει με Siemens, υποκλοπές και οικονομία.

Πράσινοι και βένετοι κατέστησαν σαφείς τις καραμάνλειες προθέσεις τους: τους στέλνουμε σπίτι τους και όχι στο δικαστήριο και γενικώς... αυτοκαθαρόμεθα. Πώς κάναμε τη μούρη κρέας του Άκη ερωτώντας εάν πρέπει να τεθεί εκτός κινήματος προσωρινά; Κάπως έτσι...

Όσο η Αριστερά αφιονίζεται ομφαλοσκοπούσα ή επιδίδεται σε επαναστατική γυμναστική, όλο το πεδίο είναι ανοικτό στον δικομματισμό να ξεφορτωθεί πέντε τσιμπούρια που τον ενοχλούν, να πάει κι ένα κομμωτηριάκι για καμιά ανταύγεια, ένα μανικιούρ-πεντικιούρ και that's all.
Εξυπακούεται ότι ο Λάος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, διότι του αρκούν οι ένοχοι και όχι οι λύσεις, διότι σου λέει, αν βρεθούνε λύσεις, πάει, το κλείσαμε το μαγαζί, διότι χωρίς προβλήματα πως θα βρίσκουμε ενόχους και απειλές;

Αυτά τα ολίγα...

ESKARINA είπε...

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε... Σοφά και διαχρονικά .. σλόγκαν!
Παρεπιμπτόντως, για υποκλοπές δεν θα έχουμε καν 5 διαφορετικά πορίσματα, διότι δεν θα ασχοληθούν με την υπόθεση, καθόσον, από όσο έχω ακούσει, οι εταιρείες έχουν διαγράψει κανονικά και με το νόμο (όπως λέμε με παπά και με κουμπάρο) τα αρχεία τους από τα οποία θα μπορούσε ίσως να βγει κάτι.

Και για μια εισέτι φορά αναρωτιέμαι (η αφελής) : Εμείς τι κάνουμε;

Hades είπε...

Κι εγώ εξεπλάγην. Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο ένα; Που έχουμε καταντήσει επιτέλους; Το πολιτικό μας σύστημα πνέει τα λοίσθια...

Conko είπε...

Ούτε καν τρία... Αίσχον!

(γελάω μες τον πόνο μου ο άθλιος!!!)