Σελίδες

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ηρέμησα...

Το εννοώ.
Βγήκε ο Παπακωνσταντίνου και δήλωσε ότι η ανάπτυξη θα ξεκινήσει και πάλι...
Φυσικά ξέχασε να μας πει το πότε. Μετά από 3 χρόνια; Μετά από 15; Από 28; Διότι ότι θα ξεκινήσει και πάλι η ανάπτυξη είναι κάτι που έχω πει μέχρι κι εγώ (μήπως, ρε, να αυτοπροταθώ για υπουργός οικονομικών;). Τέλος πάντων όμως, μην γινόμαστε κακεντρεχείς με τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες, ακόμη κι αν δεν ζούμε μέχρι τότε για να τις προλάβουμε...
Η ουσία είναι ότι αφού το είπε ο Παπακωνσταντίνου, έτσι θα γίνει.
Διότι ξέρουμε όλοι πως όταν λέει κάτι ο Παπακωνσταντίνου, γίνεται (το μόνο που μένει είναι να το πει κι ο Πεταλωτής, αυτό θα είναι το οριστικόν του πράγματος).

Είναι όπως τα μέτρα που δεν θα ελάμβανε τον Σεπτέμβρη, ως μας είχε διαβεβαιώσει ρητώς προ μηνών, αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτό που πήγε να κάνει με τα προϊόντα χαμηλού ΦΠΑ ή με την εξομοίωση (προς τα πάνω φυσικά) της τιμής πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης δεν ήταν μέτρα αλλά παρασκευή πρωϊνού καφέ.

Επίσης να υπενθυμίσω ότι ακόμη πιο παλιά είχε πει στην Εκπομπή Φάκελοι ότι αν χρειαστεί να πάρει κι άλλα μέτρα αυτό θα σημαίνει ότι είναι άχρηστος και ότι θα παραιτηθεί, οπότε ας αναμένουμε την παραίτηση βόμβα από στιγμή σε στιγμή...
Εκτός φυσικά κι αν η περαιτέρω επιβάρυνση της μικρομεσαίας ελληνικής τσέπης δεν αποτελεί "νέα μέτρα" (ξαναλέω) αλλά κάτι άλλο (ίσως πασόκ και δέος). Διότι κατά τα λοιπά, ακόμη διερωτάται τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε... (ναι, οι φήμες ότι του έφταιξαν τα κανάλια που τρομοκρατούν τον κόσμο και όχι τα μέτρα που ο ίδιος έχει φορέσει στον κώλο του κόσμου, δυστυχώς δεν είναι φήμες: ειπώθηκε και αυτό).

1 σχόλιο:

Panos Konstantinidis είπε...

Για να παραιτηθεί χρειάζεται φιλότιμο και ήθος. Ποιός το έχασε για να το βρει αυτός. Δυστυχώς θα τους έχουμε καβάλα στην πλάτη μας μέχρι να πεθάνουνε.