Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!Έτσι, για να ξέρουμε που ακριβώς πάνε τα λεφτά μας... Η κυρία βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου επί τω σοβαρότατο έργω.
Αν το μέηλ που έλαβα είναι ακριβές (ευχαριστώ Στέφανε!), οι φωτογραφίες προέρχονται από την συζήτηση ψήφισης του φετινού προϋπολογισμού. Επίσης, αν και ειδικός δεν είμαι, οι φωτογραφίες δεν μου φαίνονται για προϊόντα μοντάζ. Παρακαλώ για τυχόν διάψευση προς αποκατάσταση της αλήθειας...

Θα μου πείτε τώρα, που κολλάει το ευχολόγιο του τίτλου; Μα είναι δυνατόν με τέτοιους στιβαρούς πολιτικοί να μην είναι καλές οι γιορτές; Προσωπικά θα κοιμάμαι ήσυχος...

5 σχόλια:

ephee είπε...

Όχι Άχρηστοι, δεν πρόκειται για photoshop. Take my word for it.
Χρόνια πολλά!

Conko είπε...

Hades είσαι πάλι άδικος!
Η εξαίρετος κυρία καλλιτέχνις προτίθεται να διοργανώσει έκθεση ζωγραφικής με έργα φτιαγμένα στην καρδιά των γεγονότων, τα έσοδα από την πώληση των οποίων θα πάνε στο λογαριασμό Πετσάλνικου.
Ορίστε μας... εδώ η γυναίκα επιστρατεύει ακόμα και τα κραγιόνια, τους μαρκαδόρους, τους υποσημειωτές και τις νερομπογιές της για να καταστεί δυνατή η εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2011 κι εσύ μια γκρίνια σκέτη!

Hades είπε...

Δηλαδή σα να λέμε, αν στην ψήφιση έβαλε μέσα το σχέδιο δίκην ψήφου αυτό σήμαινε ότι ο προϋπολογισμός ήταν σκέτη τέχνη; Ναι, δεν το είχα προσεγγίσει έτσι... :)

Conko είπε...

Δεν ξέρω εάν η εικαστική της παρέμβαση στον προϋπολογισμό θα τύχει κάποιας αναγνώρισης, το σίγουρο είναι ότι το χούμορ της είναι βλάκ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΑΡΑΣΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΟΣ -ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ - ΒΟΛΕΥΤΟΥ.
ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, ΓΙΑ ΚΑΛΟ (ΔΙΚΟ ΤΗΣ)!

ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ,ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΩ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: the300useless.blogspot.com
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΣ. ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ. ΕΥΓΕ!