Σελίδες

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Έξω η κακή τρόικα που μας τα χώνει...

Θυμόμαστε βέβαια την κακή τρόικα που μας κάνει υποδείξεις για το τι θα κάνουμε με την περιουσία του δημοσίου. Και φυσικά θυμόμαστε την οργισμένη αντίδραση της κυβέρνησης (πασόκ - mega - και λοιπές τρομοκρατικές δυνάμεις) στις συστάσεις της τρόικας (δεν έχουν δικαίωμα κτλ).

Δείτε εδώ τι λένε οι "τροϊκανοί":
για όσους βαριούνται μεταφέρω:

Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού David Hawley σε ερώτηση του ΣΚΑΪ αν η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη προσυμφωνήσει κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους της Τρόϊκας το συνολικό πλάνο ιδιωτικοποιήσεων και αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, απάντησε ότι «η κυβέρνηση έχει ήδη σχεδιάσει από μόνη της ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας με σκοπό το μεγαλύτερο δυνατόν οικονομικό ανταποδοτικό όφελος. Ρόλος του ΔΝΤ από εκεί και πέρα είναι να παρέχει την τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη που απαιτείται».

Δηλαδή ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ αλλά βάλαμε τους άλλους να το πουν στους χαχόλους, κάνουνε και τους οργισμένους για να το παρουσιάσουμε μετέπειτα ως αναγκαίο.. ΟΥΣΤ!

1 σχόλιο:

Hades είπε...

Τα έχουμε πει και ξαναπεί slarti, απλά ο κόσμος ούτε ασχολείται, ούτε διαβάζει: όλα είναι προσυμφωνημένα.
Εδώ κάπου διάβαζα τις προάλλες μετά το... υποτιθέμενο χέρι που τους έβαλε ο Γιωργάκης ότι βγήκε ένας εκ των τροϊκανών και εξέφρασε την απορία (απολύτως εύλογη) ότι γιατί αντιδράτε τώρα; Αφού όταν έπρεπε να διαπραγματευθείτε δεν το κάνατε...
Τι να λέμε μετά...