Σελίδες

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αναμένουμε την διάψευση...

(δραματικότατο διπλό update στο τέλος)



Το ξέρουμε ότι μαζί τα φάγατε. Και συνεχίζετε να τα τρώτε. Μόνο μια απορία έχω βρε αθεόφοβε, 46 χιλιάρικα σε κινητά, με ποιον διάολο μίλαγες; Σε ροζ γραμμές; Ή σε delivery;

UPDATE:
Και κάναμε θεματάκι τα 46 ψωροχιλιάρικα όταν σκάνε μύτη κοντά 163.000 ευρώ για "βασικό μισθό". Θόδωρε, πόσα απ'αυτά πήγαν σε πίτσες ρε; Καλοφάγωτα. Κι αυτά μαζί τα φάγαμε μήπως; Έτσι για να ξέρω.

UPDATE II: Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν αποφάσισε ότι λέει βλακείες πριν ή μετά την απάντηση προς τα "μυθεύματα" που παρουσιάζουμε και εδώ μέσα μέσω εγγράφων και ρεπορτάζ. Όπως και να'χει, το μόνο που δεν έχω καταλάβει (διότι τελικώς όσο περισσότερο μιλάει τόσο περισσότερο με μπερδεύει) είναι το αν θεωρεί όλους εμάς βλάκες, ή αν απλώς ζει στην καρακοσμάρα του. Πάρτε ένα απλό παράδειγμα: εδώ θα βρείτε την ΑΔΑ 4ΑΘΕΗ-62 (η οποία έχει αντικαταστήσει την 4ΑΘ6Η-ΧΦ που επικαλείται). Παρομοίως, εδώ θα βρείτε την 4ΑΓΤΗ-ΘΙ. Θα προσπεράσω τελείως το γεγονός ότι προφανώς το "θεματάκι" των 160φεύγα χιλιάδων ευρώ είναι μάλλον πρόσφατο και δεν έχει προλάβει το γραφείο του να εκδόσει κάποια σχετική ανακοίνωση και θα περιοριστώ στο ότι αμφότερα τα έγγραφα δεν γράφουν το παραμικρό για την ταμπακέρα. Και ποια είναι η ταμπακέρα; Όχι το αν έκανες και οικονομία στα λεφτά του ελληνικού λαού ρε άθλιε, αλλά στο γιατί έφαγες κοντά 46 χιλιάρικα για τηλέφωνα. Αφού είσαι τόσο οικονομολόγος να τα έβαζες από την τσέπη σου.
Άει στο διάολο επιτέλους, μας έχεις φάει τα συκώτια.

ΥΓ. Πλέον όπως καταλαβαίνετε νομίζω ότι δικαιωματικά ανοίγει κατηγορία "Πάγκαλος" στο Κουτούκι. Ο κατάλογός μας ανανεώνεται με νέα μαζί τα φάγαμε φαγητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: