Σελίδες

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Υπέρ πάντων πολιτισμός

Δεν έχει σημασία, αν κάποιοι δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ.
Δεν έχει σημασία, αν κόβονται μισθοί, συντάξεις και λοιπά είδη πολυτελείας.
Δεν έχει σημασία, αν δεν υπάρχει σάλιο.

Στην Ελλάδα, την κοιτίδα του πολιτισμού, θα υπάρχουν πάντα λεφτά για τον πολιτισμό.
(και τις οικογένειες του υπουργού πολιτισμού)

Για το λόγου το αληθές, ιδού λεπτομέρειες.

Ο νέος, άφθαρτος και πρωτόπειρος (;) στην πολιτική κος Γερουλάνος, μια χαρά το πάει το ρουσφέτι.
Αλήθεια, έχει μεγάλο σόι; Για να ξέρουμε, πόσο θα πάει το μαλλί...

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ανδρός πεσούσης πας ανήρ ανδρεύεται



Τα λεφτά μας, πιάνουν τόπο. Αναμφισβήτητα.
Ανυπομονώ να τον ακούσω να λαμβάνει θέση με προτάσεις για έξοδο από την οικονομική κρίση.

Χρόνια σου πολλά πρωθυπουργέ μας!

Αλλά ποιος άλλος γιορτάζει σήμερα; Εεεε;,;; Ποιος; Ποιος;;;;



Μα φυσικά...
Ο ΑΓΙΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΣ!!!

Ελάτε τώρα και πείτε μου ότι είναι σύμπτωση.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Εν μέσω της κρίσης υπάρχει ισότητα των πολιτών...

Ναι, μην λέμε πάλι τα ίδια.
Προσωπικά δεν είμαι προκατειλημμένος, οπότε δέχομαι ότι τα μέτρα της κυβέρνησης πρέπει να έχουν εφαρμοστεί προς πάσα κατεύθυνση (μην γελάτε, σας βλέπω...).
Οπότε αποδεχόμενος αυτήν τη βασική αρχή, δεν μπορώ να διαννοηθώ πόσο ήταν το προηγούμενο εφάπαξ καθώς και πόσο πιο γρήγορα δινόταν στους αδικημένους υπαλλήλους της Βουλής.
Εκτός βέβαια αν το δημοσίευμα είναι ψευδές, οπότε περιμένουμε εναγωνίως την σχετική διάψευση. Ξέρετε ποια, σαν εκείνοες που διαμαρτύρονταν ότι ο κόσμος τους έχει παρεξηγήσει.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Τριημεράκι να φεύγει το στρεσάρισμα...

Έτσι είναι ρε αδελφέ, μετά από τόση υπερπαραγωγική εργασία εντός συνόρων, με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα και ορατά στην καθημερινότητα του κόσμου, με τόσο ιδρώτα και κόπο από πλευράς σου και να μην αξίζεις ένα τριημεράκι στην Βενετία να ξεσκάσεις;
Θα μου πεις, ντάξει ρε Άδη, ούτε ένα τριημεράκι δεν μπορεί να πάει ο άνθρωπος; Είπα εγώ το αντίθετο; Σε μια περίοδο που η κυβέρνησή σου γαμεί τον κόσμο ασάλιωτα, που η ανεργία καλπάζει, που το μέλλον γίνεται όλο και πιο αβέβαιο για όλους, το να πας για 3 μέρες στην Βενετία είναι νομίζω το πλέον φυσιολογικό. Μην είμαστε και παράλογοι.

Παρεμπιπτόντως, η σύζυγός του με τι επώνυμο πήγε; Επειδή το'χω απορία, όχι τίποτε άλλο.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αναμένουμε την διάψευση...

(δραματικότατο διπλό update στο τέλος)



Το ξέρουμε ότι μαζί τα φάγατε. Και συνεχίζετε να τα τρώτε. Μόνο μια απορία έχω βρε αθεόφοβε, 46 χιλιάρικα σε κινητά, με ποιον διάολο μίλαγες; Σε ροζ γραμμές; Ή σε delivery;

UPDATE:
Και κάναμε θεματάκι τα 46 ψωροχιλιάρικα όταν σκάνε μύτη κοντά 163.000 ευρώ για "βασικό μισθό". Θόδωρε, πόσα απ'αυτά πήγαν σε πίτσες ρε; Καλοφάγωτα. Κι αυτά μαζί τα φάγαμε μήπως; Έτσι για να ξέρω.

UPDATE II: Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν αποφάσισε ότι λέει βλακείες πριν ή μετά την απάντηση προς τα "μυθεύματα" που παρουσιάζουμε και εδώ μέσα μέσω εγγράφων και ρεπορτάζ. Όπως και να'χει, το μόνο που δεν έχω καταλάβει (διότι τελικώς όσο περισσότερο μιλάει τόσο περισσότερο με μπερδεύει) είναι το αν θεωρεί όλους εμάς βλάκες, ή αν απλώς ζει στην καρακοσμάρα του. Πάρτε ένα απλό παράδειγμα: εδώ θα βρείτε την ΑΔΑ 4ΑΘΕΗ-62 (η οποία έχει αντικαταστήσει την 4ΑΘ6Η-ΧΦ που επικαλείται). Παρομοίως, εδώ θα βρείτε την 4ΑΓΤΗ-ΘΙ. Θα προσπεράσω τελείως το γεγονός ότι προφανώς το "θεματάκι" των 160φεύγα χιλιάδων ευρώ είναι μάλλον πρόσφατο και δεν έχει προλάβει το γραφείο του να εκδόσει κάποια σχετική ανακοίνωση και θα περιοριστώ στο ότι αμφότερα τα έγγραφα δεν γράφουν το παραμικρό για την ταμπακέρα. Και ποια είναι η ταμπακέρα; Όχι το αν έκανες και οικονομία στα λεφτά του ελληνικού λαού ρε άθλιε, αλλά στο γιατί έφαγες κοντά 46 χιλιάρικα για τηλέφωνα. Αφού είσαι τόσο οικονομολόγος να τα έβαζες από την τσέπη σου.
Άει στο διάολο επιτέλους, μας έχεις φάει τα συκώτια.

ΥΓ. Πλέον όπως καταλαβαίνετε νομίζω ότι δικαιωματικά ανοίγει κατηγορία "Πάγκαλος" στο Κουτούκι. Ο κατάλογός μας ανανεώνεται με νέα μαζί τα φάγαμε φαγητά.