Σελίδες

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Το κουτούκι των αχρήστων!

Είναι λοιπόν πραγματικότητα! Ένας χώρος όπου θα μπορούμε ελεύθερα να ανεβάζουμε τα αίσχη των 300 της Βουλής των Ελλήνων όπως τα βρίσκουμε σε επίσημες ιστοσελίδες ή σε έγκυρα άρθρα Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης (ενίοτε και Εκπαίδευσης), δίχως να βρωμίζουμε περαιτέρω τα προσωπικά μας ιστολόγια.
Ποιος ο λόγος; Μα διότι με την χώρα να βρίσκεται στην δεινότατη κατάσταση που οι πολιτικοί την έχουν φέρει, με τα μέτρα που γυρνάνε εις βάρος του κοσμάκη, με την ασάφεια που υπάρχει ακόμη και για το ίδιο μας το μέλλον (όλων μας), καλό είναι να υπάρχει ένα ιστολόγιο που να έχει συγκεντρωμένα όλα όσα περισσότερα μπορούμε να βρούμε. Κοινώς, πρόκειται για ένα ιστολόγιο-μνημείο προς τους 300 που μας αλλάζουν τα φώτα ανελλειπώς, δίχως ποτέ να έρχεται το παραμικρό αποτέλεσμα (ως διά μαγείας), ενόσω τα ατομικά τους πόθεν χέσες παραμένουν παραφουσκωμένα.

Πως προέκυψε αυτή η ιδέα; Μετά από ανοικτή διαβούλευση (διότι εμείς κάνουμε) τόσο στο προσωπικό μου βλόγι, όσο και στον Οίκο Αντοχής με διάφορους μυθικούς συββλόγερες, με τους οποίους αποφασίσαμε (δίχως να διατάζουμε) να ανοίξουμε διά κοινού το παρόν μαγαζί.
Διότι ένα κουτούκι, είναι μαγαζί. Και μάλιστα μαγαζί όπου πέφτει μάσα. Τώρα, γιατί αχρήστων, δε νομίζω ότι χρειάζεται να το διευκρινήσω περαιτέρω: ας πούμε ότι έχει να κάνει με την... προσωπική μου αίσθηση του χιούμορ. Και μιας και είναι πολύ της μόδας εσχάτως, είτε από πολιτικούς, είτε από τρομοκράτες, αναλαμβάνω και την πολιτική ευθύνη του βαπτίσματος.

Το πως θα εξελιχθεί το παρόν κουτούκι θα φανεί με την δημόσια διαβούλευση εν καιρώ. Εξάλλου, θα έχουμε πολλά να πούμε. Εξάλλου μας έχει μείνει και τίποτε άλλο πέραν του χιούμορ για να απαντήσουμε στις μίζες, τις ρεμούλες και τις αθλιότητες;

ΥΓ. Θα ακολουθήσει και μπάννερ για το μαγαζί, δεν το συζητώ... :)
ΥΓ2. Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ότι στις ρυθμίσεις του βλογ έχω επιλέξει "ΟΧΙ" στο περιεχόμενο για ανηλίκους...

8 σχόλια:

Conko είπε...

Καλή αρχή!
Κάτι μου λέει ότι θα φάμε καλά εδώ...

ΥΓ:Κράτησα και θέση για το μπανεράκι!

Hades είπε...

Πλάκα, πλάκα, εσένα σε ξέχασα τελείως μέσα στον ενθουσιασμό της νέας δημιουργίας.... :)
Διορθώνω πάραυτα...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και καλή αρχή.
Σας στέλνω 2 διευθύνσεις,με θέμα
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ,και
Η κουλτούρα της εγκληματικότητας

(http://www.naturalnews.com/024072_Z ...)
(http://www.naturalnews.com/023124_w ...)

Hades είπε...

Ανώνυμε, δυστυχώς τα λινκ δεν δουλεύουν. Κι από ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα στην κεντρική σελίδα δεν μπορώ να τα βρω τα κείμενα. Αν μπορείς, ξαναβάλτα.

Panos Konstantinidis είπε...

Καλή αρχή :)

Υγ. Πότε πρόλαβες και ανέβασες τόσες καταχωρήσεις;

Hades είπε...

Α, τα περισσότερα ήταν σχεδόν "έτοιμα" Πάνο... :)

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Ανήσυχα νιάτα!

..και τα γεραιότερα γηρατειά:)

Ρε σεις, πάλι θα ανοίξουμε παγκάρια και αυτά θάναι άδεια!

Unknown είπε...

Καλησπερα.
Καλη διαδρομη.
Σε φακελωνω παραυτα!!!