Σελίδες

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Και επειδή τούτο εδώ το βλόγι

ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα του ελληνικού λαού, νομίζω ότι δικαιωματικά η πρώτη καταχώρηση ανήκει στον ένδοξο βουλευτή του εργατικού ΚΚΕ, Μ. Μαϊλη, κατά τον οποίον το ΚΚΕ είναι αντίθετο με το Ελληνικό Σύνταγμα (η είδηση από τον ΣΚΑΪ).

Να υποθέσω ότι είναι αντίθετοι και με την βουλευτική ασυλία που προβλέπει το Σύνταγμα; Διότι κι αυτή αντιλαϊκή είναι και έχουμε καταδικαστεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δις κιόλας. Επίσης, ας υπενθυμίσει κάποιος στον κύριο Μαϊλη ότι το ίδιο Σύνταγμα είναι που προβλέπει ισότητα όλων των Ελλήνων, προβλέπει τις ελευθερίες και τα διακιώματά τους, τους δίνει ακόμη και το δικαίωμα να συνδικαλίζονται ή να συνέρχονται ομαδικώς κλπ.
Αλλά μάλλον τώρα κατάλαβα γιατί πχ το εργατικό ΚΚΕ δεν έχει φέρει ποτέ στο Κοινοβούλιο θέμα άρσης της βουλευτικής ασυλίας (όπου φυσικά δεν είναι το μόνο): διότι προφανώς δεν ενδιαφέρει τον λαό το ζήτημα...

Θαυμάστε τον:


Διότι πάνω απ'όλα, ο λαός.
Παρεμπιπτόντως, μήπως καμιά χουντίτσα της αρεσκείας σας θα ήταν καλύτερη κύριε Μαϊλη;

2 σχόλια:

Stefanos είπε...

Φυσικά και θα ήταν υπέρ μιας περιποιημένης Κόκκινης Χούντας. Πιστεύω ακράδαντα όμως ότι εκτός από "δική" τους χούντα, κρυφογουστάρουν τρελλά και μια δεξιά χούντα για να ξαναγίνουν ήρωες..

Hades είπε...

Όπου ήρωες, ίσον σύνταξη κλπ, κλπ.
Διότι ως γνωστόν οι εποχές που κάποιοι έκαναν αλλά δεν το έλεγαν, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί...

Πλάκα, πλάκα κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ μου είναι πως γίνεται να είχαμε χούντα για 7 ολόκληρα χρόνια με τόσους πολλούς αντιστασιακούς στην χώρα. Ήταν τόσο άχρηστοι, ή τόσο δραματικά λιγότεροι;