Σελίδες

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

"Λεφτά υπάρχουν" και άλλα παραμύθια...

1. Όλοι θυμόμαστε την κλασική ατάκα, όπως επίσης το 1δις στην Παιδεία τον 1ο χρόνο, το 1 % αύξηση στους μισθούς κτλ। Φυσικά αφού λεφτά υπήρχαν (τότε).
Τι μας είπε σήμερα ο κ. Προβόπουλος (Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος); Πως φυσικά και γνώριζαν από τότε । (Παρεπιμπτόντως, αξίζει να δείτε την συνέντευξή του στον Αλ. Παπαχελά στις 4/5/2010 - υπάρχει εδώ)

2. Παραθέτω από Ναυτεμπορική:

Ο κ. Παπακωνσταντίνου επεσήμανε ακόμη ότι στη διάρκεια των διαβουλεύσεων με την τρόικα ζητήθηκε η πλήρης κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα.

«Καταφέραμε με επιχειρήματα να διαφυλάξουμε τον 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα», πρόσθεσε ο υπουργός.

Στην ίδια εκπομπή (μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ), ο Μ. Παπαδημητρίου μίλησε με τον Π. Τόμσεν. Ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ δήλωσε πως δεν ζήτησε το ΔΝΤ τη μείωση μισθών και επιδομάτων, παρά μόνο "έθεσε μια γκάμα θεμάτων" και από τα οποία επέλεξε η Ελληνική κυβέρνηση ποια να παρθούν. Όπως μάλιστα λέει ο Τόμσεν στην αρχή της συνέντευξης "είναι ένα πρόγραμμα που η Ελληνική κυβέρνηση το ήθελε εξ αρχής".

3 σχόλια:

Hades είπε...

Την είδες κι εσύ, ε;
Είχα στηθεί από τις 11. Από τις σημαντικότερες και ζουμερότερες συνεντεύξεις που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια.
Τρελή ξεφτίλα από όλες τις απόψεις για πολλούς.

Slartibartfast είπε...

Συμφωνώ απολύτως. Έβαλε αρκετά στη θέση τους, έσφαξε με το βαμβάκι πολλούς αλλά τί να το κάνεις; Η πλειοψηφία των χαχόλων που ψηφίζει έβλεπε την ανατροπή του Pretender-is για να ενημερωθεί.

Hades είπε...

Είσαι άδικος με τον Πρετεντέρη. Αν δεν ενημερώνει αυτός, τότε χου δε φακ; :):):)
Το κακό είναι ότι ακόμη δεν έχω ακούσει κάποια επίσημη θέση στο ξεβράλωμα που έκανε εις άπαντες.

Παρεμπιπτόντως, αυτό το Πινόκιο όπως πολιτικοί, πολύ γουστόζικο το βρήκα και υποβάλω τα σεβη μου... Άσε που αντιστοιχεί και στο Π φορ Πατούρα, έτσι όπως θα μας τον κάνουν... :)