Σελίδες

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Από την Έξοδο του Μεσολογγίου...

στην Έξοδο των Πολιτικών από την χέστρα.
Και ζητώ συγγνώμη απ'όλους σας που αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω μια τόσο χυδαία λέξη όπως η "πολιτικοί", αλλά ειλικρινά βράζω με αυτά που είδα.
Ομιλώ φυσικά για τον προπηλακισμό του πρώην Προέδρου της Βουλής, ο οποίος μυστηριωδώς (και για έναν λόγο που μάλλον μόνο η Ιστορία θα ερμηνεύσει κάποτε) παρόλο που συμμετείχε επί σειρά ετών σε κυβερνήσεις που μας έχουν καταγδάρει, αποφάσησε την Πρωτομαγιά να συμπαρασταθεί στους απεργούς, με αποτέλεσμα αυτοί να διαννοηθούν να τον προπηλακίσουν (γιατί άραγε;) και τελικώς να βρει καταφύγιο σε τουαλέτα καφετέρειας επί ημιώρου.

Τώρα, αν ήθελα να γίνω κακοήθης θα μπορούσα να πω ότι χέστηκε πάνω του από τους προπηλακισμούς, όμως το σχετικό βίδεον που έδειξαν τα δελτία τον έδειχνε σχετικά ψύχραιμο. Αν ήθελα να γίνω ακόμη πιο κακός, θα έλεγα ότι πήγε να βρει κι άλλους πολιτικούς στην τουαλέτα. Θα σας αφήσω όμως να θαυμάσετε -επειδή το μάτι είναι αδιάψευστος μάρτυρας- δύο βίδεα απείρου κάλλους που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Το πρώτο:


Το δεύτερο:


Το τρίτο, εδώ.

Υπάρχει όμως και ένα τέταρτο ντοκουμέντο, από την ιστοσελίδα του BBC! Ακούστε το με πολλή προσοχή. Οι αναφορές στα επεισόδια ξεκινούν περί το 1:29, ενώ για τον Κακλαμάνη αναφορά ξεκινάει περί το 1:57, σημείο όπου κάποιος κύριος βροντοφωνάζει: "Κακλαμάνη θέλουμε να μπούμε κι εμείς στην τουαλέτα. Άντε βγες έξω ρε". νομίζω ότι αυτή η ατάκα πλέον δικαιωματικά εισάγεται στον Καζαμία με τις μεγάλες ατάκες... :)

ΥΓ. Δεν ξέρω αν στο τρίτο βίδεον παρατηρήσατε τον δημοσιογράφο να ωρύεται συνεχώς "χτυπάτε δημοσιογράφο;". Μην τον παρεξηγείτε: προφανώς πιστεύει ότι οι δημοσιογράφοι είναι κάτι παραπάνω από πολίτες οι οποίοι ως πασίγνωστον ουδέποτε τρώνε ξύλο. Κάτσε να γίνεις κιόλας συνταξιούχος μεγάλε, να δεις τότε τι έχεις να μαζέψεις...

3 σχόλια:

Slartibartfast είπε...

Καλά ρε, αυτή την ατάκα στο BBC radio που τη βρήκες ρε??? Πωπω - μπαίνει στο Πάνθεον των Ατακών!!

Stefanos είπε...

Αυτό το "χτυπάτε δημοσιογράφο;;;!!!" πρέπει μάλλον να γίνει σύνθημα αλλά στην προστακτική :
"ΧΤΥΠΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!"

Hades είπε...

Βασικά ούτε που θυμάμαι σε ποια σελίδα το βρήκα. Είχα βάλει στον γούγλη ένα σχετικό ψάξιμο και μου έβγαζε διάφορα. Πάντως κάποιος άλλος το τσέκαρε πρώτος για ναι είμαι ειλικρινής. Θεϊκή ατάκα πάντως...

Πάντως η προστακτική όντως έχει βάση. Εδώ που τα λέμε οι επόμενοι που βλέπω να παίρνουν σειρά είναι μετά τους πολιτικοί... Ουάου! :)