Σελίδες

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Διορισμοί στην Βουλή

Ως πασίγνωστον η Οικονομική Κρίση που οδήγησε στο σύνολο των μέτρων που μας φόρεσαν δίχως καν λιπαντικό, είναι κάτι που αφορά όλους.
Δηλαδή, όλους πλην κάποιων.
Κάποιοι εκ των οποίων είναι προφανώς και οι Υπάλληλοι της Βουλής, μιας και πρόσφατα προσελήφθησαν 16 εξ αυτών.

Βέβαια κανονικά θα έπρεπε να δείχνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, μιας και η Βουλή είναι γνωστό μέρος βασανιστηρίων όπου προσλαμβάνονται άτομα παρά τη θέλησή τους και μάλιστα, δίχως καν να ερωτηθούν προηγουμένως εάν ήθελαν κάτι τέτοιο. Δηλαδή τι θέλατε; Να είχε προσληφθεί κανάς γιατρός σε νοσοκομείο ή κανάς καθηγητής σε σχολείο; Όχι βέβαια: υπαλλήλους της Βουλής είναι αυτό που χρειάζεται ο τόπος.
Δείτε τα δύο σχετικά άρθρα από το Πρώτο Θέμα (σελ. 32) και την Καθημερινή.

Φυσικά, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είμαστε άδικοι: ο διορισμός έγινε με ΦΕΚ (ουφφφφφφφ.... ηρέμησα τώρα) και πιο συγκεκριμένα το 268/2009 (παρακαλώ αν έχει κανείς το σχετικό λινκ να μας το διαθέσει-μερσί estarian). Ο νυν Πρόεδρος της Βουλής βέβαια ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά μιας και ήταν διορισμοί από εποχής Σιούφα. Λογικόν. Όταν είμαστε σε μια οικονομική (και όχι μόνο) συγκυρία όπου τσακίζονται τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων, συρρικώνεται το εισόδημα όλων (πέραν δημοσίου) κλπ, είναι αυτονόητο ότι μερικοί ψωροδιορισμοί δεν μας κάνουν και κανά κακό...

Αλλά η μεγάλη απορία μου, ξέρετε ποια είναι;
Τον εκπαιδευτή αλόγων τι ακριβώς τον χρειάζονται;
Εκτός αν είναι αλλόγων, οπότε πάω πάσο.


Κρίση και αηδίες. Έχουμε λεφτά ρε....
Επί τη ευκαιρία, μήπως είναι εύκολο να μάθουμε τους μισθούς τους; Αφελής ερώτηση, το ξέρω...

5 σχόλια:

Stefanos είπε...

Στο άρθρο έχουν κάνει λάθος και γράφουν 31-02-2010, ενώ προφανώς εννοείται 31-03-2010... Το κατέβασα το ΦΕΚ. Όντως. Υπάλληλος φυσικής αγωγής στο κέντρο ιππασίας, διορίστηκε στη βουλή..

Stefanos είπε...

http://tinyurl.com/3alvraa Eδώ θα βρείτε και το ΦΕΚ

Hades είπε...

Ω! Μα που διάολο το βρήκες! Είχα φάει τον κόσμο όλον! Υπάρχει κι άλλο ένα παρεμπιπτόντως (έχει να κάνει με τους υπολογιστές), το ΦΕΚ 223Α/13/11/2009. Αν το πετύχεις πουθενά ρίξε ένα σύνθημα... :)

Stefanos είπε...

Τι που το βρήκα ρε παπάρα, στη σελίδα της εφημερίδας της κυβερνήσεως το βρήκα! τι εννοείς έφαγες τον κόσμο όλο;;;

Hades είπε...

Εννοώ πως όταν έψαξα κι εγώ στην ιστοσελίδα του ΕΤ, μου έβγαζε απλώς κάποια λινκ με ΦΕΚ αλλά είτε δεν μου τα άνοιγε, είτε τα άνοιγε με κενό περιεχόμενο.