Σελίδες

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Αγαπώ Πάγκαλος

Δεν ξέρω αν πήρε το μάτι σας την πιο πρόσφατη (σημερινή) δήλωσή του (στην ερώτηση που πήγαν τα λεφτά): "σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης δημόσιου χρήματος".

Άρα ο αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως ομολόγησε ότι τα έφαγαν με μια μερίδα πολιτών, καθόσον (ως γνωστόν) στο δημόσιο δεν μπήκαν όλοι, ποτέ. Άρα καθ'ομολογίαν παραδέχθηκε ότι οι περισσότεροι δεν τα έφαγαν με τους πολιτικούς. Διότι ουσιαστικά είπε πως έκοψαν σύνταξη από κάποιον παπούλη που ποτέ του δεν ήταν στο δημόσιο και που πλήρωνε κανονικά τις (από το κράτος καθοριζόμενες) εισφορές του, προκειμένου να πληρώσει τον κηφήνα που ήθελε να διορίσει. Τον οποίον ήθελε να διορίσει χρησιμοποιώντας δωροδοκία (εξαγορά) προκειμένου να εξασφαλίσει από μία έως τρεις-τέσσερεις ψήφους. Άρα ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ομολόγησε ότι το πολιτικό μας σύστημα υπήρξε ενσυνείδητα σάπιο, βρώμικο και αντιδημοκρατικό. Επίσης ομολόγησε ότι τις πολιτικές εξαγοράς και δωροδοκίας καλούνται να τις πληρώσουν όλοι (πλην των πολιτικών φυσικά). Και φυσικά ρητώς επιβεβαίωσε ότι οι πολιτικοί διασπάθησαν δημόσιο χρήμα.

Βέβαια, ξέχασε να μας απαντήσει αυτό που ούτως ή άλλως γνωρίζουμε, γιατί να πληρώσω δηλαδή εγώ τα δικά τους ρουσφέτια, τις δικές τους μακρυχεριές...

Να διερωτηθώ μεγαλοφώνως αν θα παρέμβει εισαγγελέας για την εν λόγω περίπτωση, ή θα θεωρηθώ γραφικός;

3 σχόλια:

Slartibartfast είπε...

Ναι, έτσι. Ξέχασε να πει επίσης πως μαζί φάγαμε τις μίζες της Siemens, τις μίζες από τα εξοπλιστικά, τις υπερτιμολογήσεις των δημοσίων έργων, τις άγονες γραμμές κτλ.. Και δεν σηκώνεται κανείς ρε να τους πάρει με τις πέτρες.. Ήμαρτον ρε!

Και το μόνο που του έχει γίνει είναι αυτό το κράξιμο;

Hades είπε...

Αίσχος...
Μετά τον Κακλαμάνη και τον Σιούφα τώρα και τον Πάγκαλο; Πόσο αισχρός πρέπει να είναι κάποιος για να χτυπάει τους στυλοβάτες της Δημοκρατίας;

Panos Konstantinidis είπε...

Σιγά μην παρέμβει εισαγγελέας. Εδώ χρειάζεται κάποιος με @@, είδος εν ελλείψη στην Μπανανία.