Σελίδες

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Μπάνια εσείς, bonus εμείς!

Αυξάνονται οι αποδοχές των υπαλλήλων των πολιτικών γραφείων του πρωθυπουργού, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, των υπουργών και της γενικής γραμματείας της κυβέρνησης, με τροπολογία που ψηφίσθηκε στο νομοσχέδιο για τη δημοσιονομική ευθύνη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής. Την ίδια στιγμή, με απόφαση που υπογράφτηκε από τον πρόεδρο της Βουλής στις 23 Ιουλίου, μοιράζονται μπόνους 3.000-6.000 ευρώ στους επιστημονικούς συνεργάτες των βουλευτών και των ευρωβουλευτών, όπως αναφέρει το Veto.

Περισσότερα, στο tvxs.

Και με αυτά τα υπέροχα νέα, σας ευχόμαστε καλά μπάνια και καλές διακοπές. Μην ανησυχείτε. Οι θυσίες και οι κόποι σας από τις μειώσεις των αποδοχών σας πιάνουν τόπο και καταλήγουν κατευθείαν στις "κατάλληλες" τσέπες.

Ρίξτε και καμιά βουτιά για αυτούς τους κακόμοιρους που τους έχει φάει η δουλειά και η σκέψη και δεν θα μπορούν ούτε τα bonus τους να χαρούν σαν άνθρωποι!



1 σχόλιο:

Hades είπε...

Αααα, γι'αυτό είπε ο Ζορζ σήμερα στους υπουργούς να πάνε διακοπές για να ξεκουραστούν εν όψει των δυσκολιών που μας περιμένουν. Τώρα το'πιασα: πρέπει να τα φάνε κιόλας. Στο τάφο τους θα τα πάρουν;
Πάντως πέραν της πλάκας, τα αξίζουν όλοι τα μπόνους. Τόσα έχουν φάει, ξέρεις τι κόπος είναι αυτός;